Ital, élelmiszer vagy vegyiáru? Keresse a Janker üzleteit országosan már több, mint 20 helyen!

Ha ital kell, Janker - ital kis- és nagykereskedelem

Blog

Debrecen Grand Opening – Egy fantasztikus nap tele élményekkel!

Debrecen Grand Opening – Egy fantasztikus nap tele élményekkel!

Örömmel jelentjük be, hogy október 18-án 12-19 óra között Debrecenben, egy nagyszabású eseménnyel várjuk vásárlóinkat a Janker Grand Opening alkalmából! Ezen a különleges napon számos programmal, finom ételekkel és italokkal készülünk, hogy méltóképpen megünnepeljük debreceni üzletünk nyitását.

Programok és események

Az esemény során számos izgalmas programmal várjuk látogatóinkat. Az alábbiakban összefoglaljuk, milyen élményekben lehet része mindazoknak, akik ellátogatnak hozzánk:

  • Monster Truck: A rendezvény egyik legizgalmasabb programpontja a Monster Truck DJ lesz, amely két órán át biztosítja a fergeteges hangulatot. A modern zenei aláfestés garantáltan szórakoztatóvá teszi a napot.

  • Food truck finomságok, prémium hot dog ajándék: Az esemény ideje alatt minden Janker üzletben elköltött 5000 Ft után ajándék prémium hot dogot kínálunk vendégeinknek. .

  • Saját márkás italok kóstoltatása: A nap során lehetősége nyílik megkóstolni a Janker saját márkás alkoholos italait.

  • Egyéb kóstoltatás: Emellett a rendezvényen Gyermelyi, Pepsi, Lays, Coca-Cola és Monster termékek kóstolása is elérhetőek lesznek. Továbbá között a 0.0% Caiseberg, Montaro, valamint más különleges italok is várják az érdeklődőket. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megismerje prémium termékeinket.

  • Fotófal és nyereményjáték: A látogatóknak lehetőségük lesz egy különleges fotófalnál megörökíteni az eseményen önmagikat, társaságikat. Emellett egy különleges nyereményjátékot is szervezünk, amelyen fantasztikus ajándékok várnak a Facebookon eseményről bejelentkező szerencsésekre.

Miért érdemes eljönni?

A Debrecen Grand Opening nemcsak egy egyszerű üzletnyitás, hanem egy különleges esemény, amely kikapcsolódást, szórakozást és "gasztronómiai" élményeket kínál. A programok során lehetőség nyílik megkóstolni a Janker üzlet márkás termékeit, részt venni egy fergeteges hangulatban, és élvezni az ajándék prémium hot dogot minden elköltött 5000 Ft után. A rendezvény teljes ideje alatt lufidekoráció, pálcikás lufik és QR-kóddal ellátott feliratok is segítik a tájékozódást termékeink között.

Az esemény célja, hogy megmutassuk debreceni üzletünk sokszínű kínálatát, valamint egy emlékezetes napot biztosítsunk minden kedves  résztvevőnek. Jöjjön el, és élvezze az izgalmas programokat, finom ételeket és italokat!

Helyszín: Debrecen, Ibolya u. 25.

Időpont: 2024. Október 18. 12:00-19:00

Várjuk szeretettel Önt és kedves barátait, családját  egy különleges napra, amely igazán emlékezetes lesz a résztvevők számára!